Parkeer de eerste twee uur gratis bij Winkelcentrum Meerhoven

Evenementen en koopavonden

Mei

Vorstelijke dag in Meerhoven

9 mei 2018 12:00

Op de foto als Prins of Prinses: Alle kinderen mogen op de foto als prins of prinses. In de speciale kleedruimte mogen de kinderen hun outfit uitkiezen. We zorgen dat hier ook een aantal Frozen jurkjes hangen voor de dames. Hierna mogen ze op de foto voor het groene scherm. Natuurlijk voor een mooie prinsen en prinsessen achtergrond. De foto wordt direct afgedrukt om mee naar huis te nemen. 

Laat je schminken als echte Prins of Prinses: Om het feest helemaal compleet te maken kunnen kinderen zich ook laten schminken als Prins of Prinses. De mooiste kunstwerken en creaties worden op de gezichten van de kinderen geschminkt. 
Kids Beauty Salon: Op het kids beauty salon kunnen de nagels van de dames gelakt worden, voor de jongens zijn er stoere glitter tattoos en voor de meisjes mooie haarveertjes. 

Prinsessenkoets: Gedurende de hele dag kunnen prinsen en prinsessen een ritje maken in de speciale Assepoesterkoets. De koets maakt een rondje door Winkelcentrum Meerhoven. We zorgen voor een nette rij waar kinderen kunnen wachten. Het beginpunt is ook het eindpunt. Zo kunnen de kinderen een ritje maken en zich helemaal prins of prinses voelen. 

Hoog bezoek van Chloe’s Toverkast: Niemand minder dan Chloe brengt een bezoek aan deze vorstelijke dag in Winkelcentrum Meerhoven. Natuurlijk mogen alle kinderen met Chloe op de foto!


Juni

Kraak de Kluis

30 juni 2018 8:00

Speciaal voor de volwassenen in Winkelcentrum Meerhoven presenteren wij u een spel vol spanning. Het draait hierbij allemaal om een prachtig uitgevoerde, levensgrote kluis en 100 sleutels.

Tijden onder voorbehoud


Fun & Science Event

30 juni 2018 12:00

Een grandioos leuk evenement voor stoere jongens en meiden. Het evenement is leuk voor jong en oud! Op het plein wordt een mega mobiele experimenteerruimte geplaatst. Ook kun je genieten van spectaculaire science shows en kun je zelf experimenteren.
Technobiel:
De Technobiel is een mobiele experimenteerruimte waarin Vader met zijn kinderen op allerlei manieren van techniek kan proeven. De Technobiel telt twee verdiepingen waar van alles onderzocht kan worden. 
Science Shows:
Knallende presentaties waar het publiek getrakteerd wordt op het leukste van de wetenschap. Shows zijn geschikt voor grotere aantallen toeschouwers en worden door 1 of 2 wetenschappers verzorgd. Elke show duurt ongeveer 45 minuten. Gedurende de middag zullen er twee shows gegeven worden.
Make & Take Booth:
Kinderen mogen hun eigen badzout en energiedrankjes maken. 
Uiteraard mogen ze dit zelf mee naar huis nemen.

Tijden onder voorbehoud


Juli

Kraak de Kluis

4 juli 2018 8:00

Speciaal voor de volwassenen in Winkelcentrum Meerhoven presenteren wij u een spel vol spanning. Het draait hierbij allemaal om een prachtig uitgevoerde, levensgrote kluis en 100 sleutels.

Tijden onder voorbehoud


Oktober

Buurman & Buurman Kluskeet

18 oktober 2018 12:00

Deze dag komen niemand minder dan Buurman en Buurman een bezoekje brengen. Verder nemen ze hun eigen kluskeet mee. In de keet kun je speciale magische foto’s laten maken.
Buurman en Buurman Kluskeet:
De Buurman & Buurman Kluskeet is meer dan een mobiele fotostudio. Zo is het interieur van de green screen studio volledig gethematiseerd naar Buurman en Buurman. Zelfs de overbekende geluiden ontbreken niet! Ajeto! En de Buurman en Buurman Kluskeet biedt nog veel meer verrassingen!
Ontmoet Buurman en Buurman (3 x 30 min):
In elke aflevering klussen beide buurmannen er op los. Dit gaat vaak op een grappige manier volkomen de mist in. Wanneer ze bijvoorbeeld een klein gat in het dak willen repareren, wordt dit gat steeds groter. Gelukkig weten ze aan het einde van elke aflevering altijd een oplossing voor hun probleem te vinden, waarna ze enthousiast "A je to!" 
(Tsjechisch voor "En dat is het") roepen. Vanmiddag brengen de twee buurmannen speciaal een bezoek. Ze nemen hun goede humeur mee, want ze hoeven vanmiddag een keer niet te klussen.

Tijden onder voorbehoudShoebyE-Bike MastersJumboEtosIn Shape AfslankstudioGall & GallPrimeraKruidvatBakkerij van HeeswijkLidlYip KappersSushi 123HemaPearle OpticiensVierrijk RestariaKorein kinderpleinAlbert Heijn